2016. január 5., kedd

A ti elsőtök...

Fotó: Polgár Marianna
Forrás
Boldog Új Évet kedves AATB rajongók és blog olvasók!

Korábban megosztottam veletek, hogyan is kerültem Anna and the Barbies tűzközelbe először, és aztán hogy ragadtam ott máig, maxi lángon égve azóta is. Aztán arra buzdítottalak titeket is, hogy osszátok meg velünk ti is az első találkozás élményét, és ti rengetegen, több mint  300-an meg is tettétek, ezúton is nagyon köszönjük

Eltelt egy év, és itt próbálgatja szárnyát már az újabb, új kalandokkal, kihívásokkal és reméljük számtalan új AATB élménnyel a zsebében! Hogy méltón búcsúztassuk az ó- és köszöntsük az új évet, készítettem egy kis összeállítást az általatok megosztott szívbizsergető, kacagtató, megható emlékekből. A teljesség igénye nélkül, hiszen tényleg rengetegen írtatok nekünk. Köszönjük, hogy vagytok, mert nélkületek a zenekar és a blog is csak pusztába (Woodstock) ugarba kiáltott szó lenne csupán...



Fotó: Polgár Marianna
Forrás
Volt a blogon egy kis házi szavazás is, hogy ki hány AATB koncerten járt már. Erre is sokan, pontosan 135-en válaszoltatok! 10-en azt felelték, hogy még sosem voltak, de most kedvet kaptak, ennek rettenetesen örülök, hiszen akkor már megérte ez az egész blogosdi is, remélem tényleg eljutnak egy koncertre, és átélik azt, amit AATB-élménynek hívunk! :) A szavazók közül, 35-en jártatok már legalább egy koncerten, kívánom, hogy kövesse még több is! 38-an már minimum ötször átéltétek az AATB-őrületet élőben, nektek már nem kell bemutatni az érzést, és bizony, a 135-ből, nem kevés, 52-en rutinos, oszlopos rajongók vagytok, akik tíznél is több koncerten jártatok már. A zenekar nevében is köszönjük a bizalmat és a mellettünk való kitartást, minden erőnkkel azon leszünk, hogy megháláljuk, és tovább fokozzuk, mélyítsük a szabadesést!



Helyek, események, ahol az AATB már végigsöpört
(a lista korántsem teljes)

Egy kis gyors statisztika... Bár világéletemben utáltam a matekot és a reáltárgyakat, ezt most jólesett bogarászni! :)



Forrás: we♥it.com
A válaszolók 78%-a nő, 22%-a férfi, és javítsatok ki, ha ti nem így látnátok, de ebben nincs is semmi meglepetés, hiszen, úgy tapasztalom, hogy a Pásztor Annában rejlő erők és gondolatok felé a nők reagálnak először, majd vonják be szépen a pasikat, és hát a Barbikért is mi, hölgyek vagyunk főleg oda! :) 


Az életkorok ábrájából is látszik, hogy valóban széles körben hódít a zene és minden egyéb, amit a zenekar képvisel. Legnagyobb örömömre, még a 60 év felettiek és a 18 év alattiak is szép számban képviseltették magukat. Jó kis csapat vagyunk, na, ezen nincs is mit ragozni! :)

Fotó: Zsibi. com
Forrás
Na de elég a matekból, akkor most lássuk ki, hol és hogyan talált rá a bandára, milyen élmény-nyomot hagyva bennük! 


Kattintsatok a képre és szemezgessetek kedvetekre!
Kellemes olvasgatást mindenkinek! :)




A zene, a koncert lüktetés és a találkozások öröme legyen veletek,
Miamona

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése